Spring naar content

Smartwatches

Smart collection '23

Vrijstaand Smartwatch TSM-10

smart

beyond time

Ontdek de kracht van een bedrukte smartwatch van Tiflo
Als leverancier van promotionele horloges zijn wij Tiflo al jarenlang een bekende naam in de markt. Het is echter belangrijk om mee te gaan met de tijd en wij van Tiflo begrijpen dit maar al te goed, daarom kijken we naar de nieuwste trends en ontwikkelingen. Een van die ontwikkelingen is de opkomst en inmiddels populariteit van smartwatches. Dit zijn horloges die veel meer kunnen dan alleen de tijd weergeven. Met een smartwatch van Tiflo heeft u een horloge om uw pols waarmee u niet alleen de tijd in de gaten kunt houden, maar ook uw activiteiten kunt tracken, berichten kunt lezen en beantwoorden, uw muziek kunt regelen en nog veel meer.

Functies van de smartwatch
Zoals eerder beschreven is een smartwatch veel meer dan alleen een horloge, een smartwatch heeft vele functies en wij zetten deze op een rijtje. De smartwatches van Tiflo hebben de volgende functies: tijd weergave, alarm, stopwatch functie, stappenteller, afstandsmeter, caloriemeter, hartslagmeter, slaapmonitor, bloeddruk-en zuurstofmeter, hardloopfunctie, Whatsapp/Facebook/Twitter berichtgeving, inkomende bel weiger functie, zoek mijn telefoon, remote camera control, music control en weersverwachting.

Bedruk uw Tiflo smartwatch voor extra exposure
Een smartwatch van Tiflo is niet alleen een handige gadget, maar ook een stijlvol accessoire. Er zijn verschillende modellen beschikbaar die passen bij jouw stijl en behoeften. Maar wat deze horloges echt leuk voor uw bedrijf maakt, is de mogelijkheid om ze te personaliseren. Op de metalen gesp kan het logo of de naam van uw bedrijf gedrukt worden, waardoor de smartwatch een perfect relatiegeschenk of promotieartikel is. Dit biedt een fantastische kans om extra exposure te genereren voor uw bedrijf.

Maak een custom made wijzerplaat voor een persoonlijke touch
Wilt u uw smartwatch van Tiflo een nog persoonlijkere touch geven? Dan is het mogelijk om een custom made wijzerplaat te laten maken. Hiermee kan het logo of de huisstijl van uw bedrijf op een unieke manier worden weergegeven. Een custom made wijzerplaat is niet alleen een leuke manier om uw bedrijf te promoten, maar het maakt uw smartwatch ook echt uniek.

Als u op zoek bent naar een innovatief en stijlvol promotieartikel voor uw bedrijf, dan zijn de smartwatches van Tiflo erg geschikt. Met de mogelijkheid om deze horloges te bedrukken en te personaliseren, krijgt u niet alleen een handig apparaat om uw pols, maar ook een fantastische manier om uw bedrijf/logo te promoten. Vraag vrijblijvend uw offerte aan, wij staan u graag te woord!

time to move

Tiflo werkt enkel via wederverkopers van over de hele wereld. Nog geen leverancier? Laat u dan gerust adviseren door een van onze trouwe wederverkopers!

We make it yours

Door onze jarenlange, internationale ervaring kunnen wij snel en flexibel inspelen op iedere vraag uit de markt. Van het eerste concept tot aan de uitlevering. Tiflo ondersteunt u altijd bij het gehele traject.

  • Breed assortiment
  • Totaalconcept / totale ontzorging
  • Kwaliteit van levering met garantie
  • Klantgericht meedenken
  • Snelle schakeling door direct contact met de fabriek
TSM-1
TSM7.51
TSM-10 horloges met bruin lederen horlogeband