Spring naar content

Private label

Create your label

Gepersonaliseerde horloge voor banner private label

Branding

watches & belts

Uw partner voor private label horloges

Als leverancier van promotionele horloges met logo zijn wij al jarenlang een bekende naam in de markt. Maar wist u dat wij ook private label horloges met logo aanbieden? Met onze jarenlange ervaring in het produceren van kwaliteitshorloges en onze expertise in design, zijn wij de ideale partner voor jouw private label horloges met logo!

Wat zijn private label horloges?

Private label horloges zijn horloges die geproduceerd worden onder uw eigen merknaam en voorzien zijn van uw logo. Het grote voordeel hiervan is dat u een uniek product kunt aanbieden dat een goede weerspiegeling is van uw bedrijf. U kunt hiermee uw merkidentiteit bij uw doelgroep of klanten verhogen!

Waarom kiezen voor Tiflo?

Als u kiest voor Tiflo als uw partner voor private label horloges met logo, dan kiest u voor een betrouwbare en ervaren partij. We hebben een nauwe relatie met onze fabrikanten, waardoor we de productie van uw horloges van begin tot eind onder toezicht hebben. Hierdoor kunnen we u garanderen dat de kwaliteit van de horloges altijd hoog is.

Binnen Tiflo beschikken we over diverse productmogelijkheden voor private label horloges met logo. Zo bieden we onder andere verschillende soorten wijzerplaten, horlogebandjes en horlogekasten aan, allemaal voorzien van uw logo. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende materialen, zoals leer, metaal en rubber. We bieden daarnaast gravures aan, om de horloges nog unieker te maken met uw logo. Zo kiest u een horloge dat helemaal past binnen uw bedrijf. Het horloge kan ook dienen als een incentive aan uw klanten!

Vraag uw private label horloges aan

Met Tiflo als uw partner voor private label horloges met logo kiest u voor een betrouwbare en ervaren partij die u helpt bij het ontwerp en de productie van uw horloges. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor private label horloges met logo? Neem dan gerust contact met ons op. Ons deskundig personeel staat u graag te woord!

We make it yours

Door onze jarenlange, internationale ervaring kunnen wij snel en flexibel inspelen op iedere vraag uit de markt. Van het eerste concept tot aan de uitlevering. Tiflo ondersteunt u altijd bij het gehele traject.

  • Breed assortiment
  • Totaalconcept / totale ontzorging
  • Kwaliteit van levering met garantie
  • Klantgericht meedenken
  • Snelle schakeling door direct contact met de fabriek
Private label foto blok
MSRC40.EMSr.Blue sfeer 2
Blok Bron 1