Spring naar content

Merchandise

Custom Watches

Merchandise voetbal vrijstaand

We provide time

Merchandise

Merchandise items: een stijlvol accessoire voor fans
Merchandise horloges zijn een geweldige manier om uw favoriete merk of artiest op een stijlvolle manier te vertegenwoordigen. Of u nu een fan bent van een muziekband, een sportteam of een bepaald merk, er is altijd wel een horloge beschikbaar dat bij u past. Wij van Tiflo begrijpen dit maar al te goed en bieden diverse merchandise horloges aan! Benieuwd welke dit zijn? Lees dan snel verder!

Populaire merken met merchandise horloges
Steeds meer bekende merken brengen hun eigen merchandise horloges uit. Wij hebben bijvoorbeeld voor de voetbalclubs Genk, Hansa Rostock en Saarbrücken merchandise horloges en/of accessoires mogen maken. Voor de fans van deze merken is een merchandise horloge de perfecte manier om hun liefde voor het merk te tonen.

Een merchandise horloge is niet alleen een stijlvolle manier om uw favoriete merk te vertegenwoordigen, het biedt ook andere voordelen. Zo zijn de meeste merchandise horloges van hoge kwaliteit en worden ze gemaakt van hoogwaardige materialen. Daarnaast kunnen ze een mooie toevoeging zijn aan uw verzameling van merchandise en fan-items.

Merchandise riemen
Merchandise elastische riemen zijn een populair accessoire onder fans van verschillende sportteams en merken. De elastische riemen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en hebben het logo of de naam van het merk of team erop gedrukt. Door de elasticiteit zijn de riemen comfortabel om te dragen en passen ze zich aan aan de grootte van de drager. Dit maakt de merchandise elastische riemen een geweldige toevoeging aan de fan-outfit, zowel op de tribune als op straat.

Merchandise accessoires
Twee populaire merchandise accessoires zijn de creditcardhouder en de key-organizer. De creditcardhouder is ideaal voor fans die graag reizen of winkelen en biedt een veilige plek om creditcard, bankpassen en ID-kaarten op te bergen met een RFID-bescherming. De key-organizer, daarentegen, is handig om sleutels georganiseerd te houden en kan eenvoudig aan een tas of broek worden bevestigd. Beide accessoires zijn verkrijgbaar met het logo of de kleuren van het merk of team erop afgebeeld, waardoor de fans hun liefde voor het merk kunnen tonen. Met de creditcardhouder en key-organizer hebben de fans niet alleen een praktisch accessoire, maar ook een uniek en persoonlijk item dat hun band met hun favoriete merk of team versterkt!

Merchandise voor uw merk
Merchandise items zijn een geweldige manier om uw favoriete merk te vertegenwoordigen op een stijlvolle manier. Met een breed scala aan ontwerpen en materialen is er altijd wel een horloge beschikbaar dat bij u past. Of u nu een fan bent van sport of een bepaald merk, een merchandise horloge, riem of accessoire is een must-have item voor elke fan!

We make it yours

Door onze jarenlange, internationale ervaring kunnen wij snel en flexibel inspelen op iedere vraag uit de markt. Van het eerste concept tot aan de uitlevering. Tiflo ondersteunt u altijd bij het gehele traject.

  • Breed assortiment
  • Totaalconcept / totale ontzorging
  • Kwaliteit van levering met garantie
  • Klantgericht meedenken
  • Snelle schakeling door direct contact met de fabriek
Image 1
IMG_2458
Image 2