Spring naar content

Merchandise

Custom Watches

Gepersonaliseerde horloges merchandise voetbal

We provide time

Merchandise

Merchandise items: een stijlvol accessoire met uw logo

Merchandise horloges met logo zijn een geweldige manier om uw favoriete merk of artiest op een stijlvolle manier te vertegenwoordigen. Of u nu een fan bent van een muziekband, een sportteam of een bepaald merk, er is altijd wel een horloge beschikbaar dat bij u past. Wij van Tiflo begrijpen dit maar al te goed en bieden diverse merchandise horloges met uw logo aan! Benieuwd welke dit zijn? Lees dan snel verder!

Populaire merken met merchandise horloges met logo

Steeds meer bekende merken brengen hun eigen merchandise horloges met logo uit. Wij hebben bijvoorbeeld voor de voetbalclubs Genk, Hansa Rostock en Saarbr├╝cken merchandise horloges en/of accessoires mogen maken met hun logo. Voor de fans van deze merken is een merchandise horloge met logo de perfecte manier om hun liefde voor het merk te tonen.

Een merchandise horloge met logo is niet alleen een stijlvolle manier om uw favoriete merk te vertegenwoordigen, het biedt ook andere voordelen. Zo zijn de meeste merchandise horloges van hoge kwaliteit en worden ze gemaakt van hoogwaardige materialen. Daarnaast kunnen ze een mooie toevoeging zijn aan uw verzameling van merchandise en fan-items.

Merchandise riemen met logo

Merchandise elastische riemen met logo zijn een populair accessoire onder fans van verschillende sportteams en merken. De elastische riemen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en hebben uw logo erop gedrukt. Door de elasticiteit zijn de riemen comfortabel om te dragen en passen ze zich aan aan de grootte van de drager. Dit maakt de merchandise elastische riemen met logo een geweldige toevoeging aan de fan-outfit, zowel op de tribune als op straat.

Merchandise accessoires met logo

Twee populaire merchandise accessoires met logo zijn de creditcardhouder en de key-organizer. De creditcardhouder is ideaal voor fans die graag reizen of winkelen en biedt een veilige plek om creditcards, bankpassen en ID-kaarten op te bergen met RFID-bescherming. De key-organizer, daarentegen, is handig om sleutels georganiseerd te houden en kan eenvoudig aan een tas of broek worden bevestigd. Beide accessoires zijn verkrijgbaar met uw logo erop afgebeeld, waardoor de fans hun liefde voor uw merk kunnen tonen. Met de creditcardhouder en key-organizer hebben de fans niet alleen een praktisch accessoire, maar ook een uniek en persoonlijk item dat hun band met uw merk versterkt!

Merchandise voor uw merk

Merchandise items met uw logo zijn een geweldige manier om uw favoriete merk te vertegenwoordigen op een stijlvolle manier. Met een breed scala aan ontwerpen en materialen is er altijd wel een horloge beschikbaar dat bij u past. Of u nu een fan bent van sport of een bepaald merk, een merchandise horloge, riem of accessoire met uw logo is een must-have item voor elke fan!

We make it yours

Door onze jarenlange, internationale ervaring kunnen wij snel en flexibel inspelen op iedere vraag uit de markt. Van het eerste concept tot aan de uitlevering. Tiflo ondersteunt u altijd bij het gehele traject.

  • Breed assortiment
  • Totaalconcept / totale ontzorging
  • Kwaliteit van levering met garantie
  • Klantgericht meedenken
  • Snelle schakeling door direct contact met de fabriek
Image 1
IMG_2458
Image 2