Spring naar content

Eco Watches

Go green
Eco watches

TSM-3 smartwatch met gerecycled horlogeband

sustainable

eco watches

Duurzame horloges van Tiflo
Bij Tiflo zijn we trots op onze duurzame horloges. We begrijpen dat de keuze voor een horloge niet alleen gaat om stijl en functionaliteit, maar ook om de impact op onze planeet. Daarom hebben we ons toegelegd op het ontwerpen en produceren van horloges die niet alleen mooi zijn, maar ook duurzaam en respectvol zijn voor het milieu.

Houten horloges van Tiflo
Onze houten horloges zijn vervaardigd uit Zebrano hout en zijn volledig vrij van chemicaliën en kunstmatige materialen. Het gebruik van natuurlijk hout geeft elk horloge een unieke uitstraling, doordat elke houtnerf en -textuur anders zijn. Bovendien zijn onze houten horloges zeer licht van gewicht (max 30 gram) en comfortabel om te dragen.

Zoals eerder gezegd is het horloge gemaakt van Zebrano hout. Dit is een houtsoort met opvallende strepen die aan de kleuren van zebra’s doet denken. Het is een vaste, sterke houtsoort met een matig grove tot grove nerf. Door de natuurlijke neutrale kleur van het horloge past het eigenlijk bij iedere outfit.

Horloges met een gerecyclede horlogeband
Onze horloges met gerecyclede horlogebanden zijn gemaakt van TPU gerecycled materiaal. Het gebruik van gerecyclede materialen helpt om afval te verminderen bij te dragen aan een duurzamere wereld. Bovendien zijn de gerecyclede horlogebanden van Tiflo van hoogwaardige kwaliteit en zorgen ze voor een comfortabele pasvorm om de pols. Met verschillende kleuren om te kiezen, kunt u een horloge samenstellen dat bij uw persoonlijke stijl past. Tevens kunt u uw bedrijfslogo al vanaf 100 stuks op de digitale wijzerplaat laten plaatsen en als lasergravure op de metalen gesp. Door te kiezen voor een horloge met een gerecyclede horlogeband van Tiflo, kiest u voor een duurzaam, trendy en verantwoorde accessoire.

Horloges met een solar uurwerk
Een solar uurwerk in een horloge is een populaire en duurzame keuze voor horlogeliefhebbers. Dit type uurwerk werkt op zonne-energie, wat betekent dat het horloge opgeladen wordt door blootstelling aan licht. Dit kan natuurlijk licht zijn, zoals zonlicht, of kunstmatig licht, zoals binnenverlichting. Een solar uurwerk is zeer betrouwbaar en vereist weinig onderhoud, aangezien de batterij zichzelf oplaadt en vaak een levensduur heeft van ongeveer 5 jaar. Bovendien zijn horloges met een solar uurwerk doorgaans milieuvriendelijker dan horloges met traditionele batterijen, omdat er minder batterijen weggegooid hoeven te worden. Een solar uurwerk in een horloge is dan ook een slimme keuze voor horlogeliefhebbers die een duurzaam en betrouwbaar horloge zoeken. Wij van Tiflo maken onderscheid in drie verschillende duurzame horloges met een solar uurwerk:
Solar Moon, Solar Space en Solar Star.

Duurzaamheid en stijl gaan hand in hand
Bij Tiflo geloven we dat duurzaamheid en stijl hand in hand kunnen gaan. Onze horloges zijn niet alleen duurzaam en milieuvriendelijk, maar ook stijlvol en trendy. Of u nu kiest voor een houten horloge of een horloge met een solar uurwerk, u kunt er zeker van zijn dat u een duurzaam horloge koopt dat lang meegaat en een positieve impact heeft op het milieu. Kies vandaag nog voor duurzaamheid en stijl met Tiflo!

Time to move

Tiflo werkt enkel via wederverkopers over de hele wereld. Nog geen leverancier? Laat u dan gerust adviseren door een van onze trouwe wederverkopers!

We make it yours

Door onze jarenlange, internationale ervaring kunnen wij snel en flexibel inspelen op iedere vraag uit de markt. Van het eerste concept tot aan de uitlevering. Tiflo ondersteunt u altijd bij het gehele traject.

  • Breed assortiment
  • Totaalconcept / totale ontzorging
  • Kwaliteit van levering met garantie
  • Klantgericht meedenken
  • Snelle schakeling door direct contact met de fabriek
Gepersonaliseerde smartwatch UPS
Solar Dual Time Horloge
Sfeerfoto Wooden watch 1.0