Spring naar content

Corporate Gifts

60 year anniversary

Sfeerfoto gepersonaliseerde horloges MAN

Corporate Gifts

60 year anniversary

Corporate Gifts voor uw merk of bedrijf
Corporate gifts zijn relatiegeschenken die bedrijven geven aan hun klanten, werknemers of andere belangrijke relaties. Deze geschenken zijn een geweldige manier om waardering te tonen voor hun steun en loyaliteit, en om de banden met deze relaties te versterken. Horloges zijn tijdloze geschenken die altijd in de smaak vallen. Horloges zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en kunnen zowel door mannen als vrouwen worden gedragen!

Waarom zijn horloges geschikt voor jubilea?
Bedrijven die bijvoorbeeld 25, 50 of 60 jaar bestaan, hebben een belangrijke mijlpaal bereikt. Het is daarom een goed moment om hun waardering te tonen aan de mensen die hen hebben geholpen om deze mijlpaal te bereiken. Horloges als corporate gift zijn hierbij een perfecte keuze, omdat ze een blijvende herinnering zijn aan deze mijlpaal en de ontvanger eraan herinneren dat hun bijdrage van onschatbare waarde is geweest.

Het ontwerpen van een gepersonaliseerd horloge
Bij het ontwerpen van een gepersonaliseerd horloge is het belangrijk om rekening te houden met de huisstijl en uitstraling van uw bedrijf, maar ook met de persoonlijke smaak van de ontvanger. Tiflo kan hierbij helpen door het ontwerpen van een horloge dat past bij de wensen van uw bedrijf en de ontvanger. Zo kan het horloge worden voorzien van de bedrijfsnaam of het logo van het bedrijf op de wijzerplaat.

Vraag uw offerte aan
Een gepersonaliseerd horloge als corporate gift is niet alleen een blijvende herinnering, maar ook een manier om indruk te maken op de ontvanger. Door het geven van een stijlvol horloge laat het bedrijf zien dat ze waarde hechten aan hun relaties en dat ze bereid zijn om te investeren in het creëren van sterke banden met hun klanten, werknemers of andere belangrijke relaties. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw corporate gifts!

We make it yours

Door onze jarenlange, internationale ervaring kunnen wij snel en flexibel inspelen op iedere vraag uit de markt. Van het eerste concept tot aan de uitlevering. Tiflo ondersteunt u altijd bij het gehele traject.

  • Breed assortiment
  • Totaalconcept / totale ontzorging
  • Kwaliteit van levering met garantie
  • Klantgericht meedenken
  • Snelle schakeling door direct contact met de fabriek
Diverse gepersonaliseerde nursewatches
Gepersonaliseerd horloge 30 jaar vrijstaand
Gepersonaliseerd horloge voor Tesla close-up