Spring naar content

TIFLO

we provide time.

Al ruim 20 jaar is TIFLO de specialist in het ontwerpen en produceren van horloges met logo voor de promotionele markt. TIFLO werkt voor distributeurs in de relatiegeschenken-groothandel en aanbieders van keuze-cadeau concepten en loyaliteit programma’s. Door onze korte lijnen met de fabrieken in het Verre Oosten kunnen wij snel en flexibel inspelen op iedere vraag uit de markt.

 

Projecten voor de meeste uitlopende momenten en doeleinden.

.   COPORATE GIFTS

.   PRIVATE LABEL

.   MERCHANDISING

.   BEDRIJFS VERJAARDAGEN / JUBILARISSEN

.   SALESROMOTIES

.   LOYALITEITS  PROGRAMMA’S

.   GIVE AWAYS

breed assortiment

Diverse verschillende modellen van high-end horloges tot Smartwatches en van Eco modellen tot zusterhorloges, allemaal met de mogelijkheid om ze te voorzien van een logo.

totaalconcept

Totale ontzorging door goede inventarisatie, aansprekende presentaties en hoogwaardige uitwerking. Wij bieden maatwerkoplossingen om horloges met uw logo te creëren die perfect passen bij uw specifieke behoeften.

snel en flexibel

Door het direct schakelen met de fabrieken, snel en adequaat kunnen inspelen op vragen uit de markt.

Klantgericht maatwerk

Goed meedenken en verdiepen in de klantcase om het beste gewenste resultaat te bereiken.

Time to contact us

Wilt u meer informatie of advies over het kiezen van een horloge met logo? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag in het maken van een keuze voor een horloge met logo en verzorgen de aanvraag van het eerste concept tot de uitlevering.