Spring naar content

stand out of the crowd

Best practices

Sfeerfoto gepersonaliseerde horloges Würth.

Würth

Voor de Belgische klanten van Würth hebben we een stoer horloge met logo mogen leveren welke ingezet werden in de spaaracties. Een stoere sili metal past dan ook bij het stoere imago en de doelgroep van Würth.

Sfeerfoto gepersonaliseerde horloges Vriendenloterij

De Vrienden Loterij

Voor de Vrienden Loterij, de Nederlandse loterij die goede doelen, clubs en verenigingen steunt en die zich richten op gezondheid en welzijn van mensen leveren we al een paar jaar de heren- en dameshorloges, elastische riemen en sinds kort ook sieraden als prijskeuze.

Sfeerfoto gepersonaliseerde horloges Damco

DAMCO

Voor Damco, oorspronkelijk de expeditie divisie van het in 2005 door Maersk overgenomen Nedlloyd, mochten we stoere horloges ontwerpen passend bij de logistieke markt en de huisstijl/logo van het bedrijf. Het werd een stoer sili metal horloge met logo van Damco groot op de wijzerplaat, de band in eigen PMS kleur verpakt in full color bedrukt doosje.

Gepersonaliseerde horloges voor Tesla

TESLA

Via een Nederlandse klant kregen we het verzoek om horloges met logo te mogen ontwerpen voor de monteurs van Tesla. Er is gekozen voor de populaire Pilot Watch met lederen band.

Sfeerfoto gepersonaliseerde horloges Komatsu

Komatsu

Komatsu is één van de grootste fabrikanten van mijnbouwmachines ter wereld. Het brede productassortiment omvat dumptrucks, bulldozers, wielladers, draadkranen en hydraulische graafmachines voor de mijnbouw. De high end chronograaf horloges met logo passen met de stoere look dan ook echt bij het imago en de uitstraling van Komatsu.

Sfeerfoto gepersonaliseerde Nursewatches KEH Krankenhaus

Königin Elisabeth Herzberge

Een deel van de medewerkers van het Evangelische Ziekenhuis in Berlijn is sinds dit jaar goed bij de tijd met de Nurse Nova met clipsluiting in de eigen kleur navy blue met het logo centraal gedrukt op de wijzerplaat.

Sfeerfoto gepersonaliseerde horloges Acuvue

Acuvue

Vanuit een klant uit Roemenië kregen we een aanvraag voor uniseks siliconen logohorloges voor één grote klant van ze. Het ging om Acuvue, een grote organisatie gespecialiseerd in wegwerpcontactlenzen. Een combinatie van stoere siliconen horloges in blauw en wit verpakt in een bedrukt doosje werd het resultaat!

Sfeerfoto horloge met logo voor Muchachomalo

Muchachomalo

Naast de uitgebreide collectie boxers wilde het bekende onderbroekenmerk Muchachomalo ook andere items waaronder horloges voor heren en dames. Voor de dames is er gekozen voor een Flat Style horloge goud met een stainless steel gouden mesh band, voor de heren viel de keuze op een custom stoer zwart horloge met ton-sur-ton bedrukking groot centraal op de wijzerplaat. In de band is de naam Muchachomalo er strak uitgewerkt. Beide modellen zijn geleverd in een chique mat zwarte schuifdoos.

Sfeerfoto gepersonaliseerde elastische riemen Caparol

Caparol

Caparol is onder andere in Duitsland en Oostenrijk marktleider op het gebied van bouwverven. Voor de beurskleding van de medewerkers was Caparol op zoek naar een item bijpassend bij het logo en de bedrijfskleuren. Met de verschillende kleuren gevlochten door elkaar te maken kreeg de uiteindelijke elastische riem een echte Caparol look. Met het logo in blinddruk op het lederen gedeelte als finishing touch!

Sfeerfoto 2 gepersonaliseerde horloges voor Booking.com

Booking.com

Ter ere van de opening van het nieuwe kantoor in Tourcoing, Frankrijk, hebben we de opdracht gekregen voor het ontwerpen van een custom made watch voor de medewerkers van Booking.com. Er is gekozen voor een uniseks Pilot horloge met stainless steel mesh band met het logo van Booking.com verpakt in een custom printed gift box.

Sfeerfoto gepersonaliseerde horloges Toyota Landcruiser

Toyota Landcruiser

Naast de Global shop, Toyota Hilux & de kinderhorloges hebben we ook de horloges voor Toyota Landcruiser mogen maken. Bij deze avontuurlijke auto’s hoort natuurlijk een stoer chronograaf horloge met logo.

Sfeerfoto pand en horloge met logo Würth

Wurth

Na al eerder horloges voor Wurth Nederland & Belgie gemaakt te hebben kregen we nu een aanvraag vanuit een Duitse klant voor custom made horloges met logo voor Wurth Duitsland. Er is uiteindelijk gekozen voor een Pilot Watch in gepersonaliseerde craft box.

Sfeerfoto 2 gepersonaliseerde horloges Efteling

Efteling

De Efteling is een van de bekendste attractieparken en recreatiecomplexen van Nederland, gevestigd in Kaatsheuvel, een dorp in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Naast het attractiepark omvat de hele Wereld van de Efteling een theater, twee hotels en twee vakantieparken. Voor de Efteling shop hebben we de jongenshorloges (Joris en de draak) en meisjeshorloges (Roodkapje) mogen ontwerpen en leveren.

Sfeerfoto gepersonaliseerde nursewatches JBM Randstad

Randstad JBM Médical

Jbm is al 50 jaar een grote speler op de arbeidsmarkt en ondersteunt haar opdrachtgevers bij het aanwerven met een tijdelijk/vast contract of het vervangen van hun educatief, paramedisch en medisch personeel. Voor deze klant mochten we de Nurse Silicone Rose met logo op de wijzerplaat maken.

Sfeerfoto gepersonaliseerde horloges ATP Challenger Tour

ATP World Tour

Het ATP-seizoen is het jaarlijks scala van tennistoernooien georganiseerd door de Association of Tennis Professionals (ATP) inclusief de grandslamtoernooien. Op basis van de resultaten wordt een ranglijst bijgehouden. Voor deze organisatie hebben we de sportieve silicone Time horloges mogen maken met het logo op de wijzerplaat gedrukt en op de achterkant gegraveerd.

Sfeerfoto horloge met logo voor Azimut

Azimut Yachts

Azimut Yachts is een Italiaanse jachtfabrikant gevestigd in Viareggio, Italië. Het bedrijf begon met het charteren van zeilboten en ontwikkelde zich later tot een grote luxe jachtbouwindustrie. Voor de Azimut offical store hebben we de chique Nato horloge setjes in gepersonaliseerde geschenkverpakking mogen maken. Door de verwisselbare canvas band heb je eigenlijk twee horloges om te dragen.

Sfeerfoto gepersonaliseerde heren riemen BMW

BMW

Via een klant een Italië kregen we een aanvraag voor chique riemen voor de medewerkers van BMW. Met name de kleur navy blue stond werd gevraagd, dit hebben we niet alleen in de band teruggebracht maar ook in het lederen gedeelte. De subtiele kleine blinddruk van het BMW logo op de loop van de gesp maakt de riem compleet.

Sfeerfoto gepersonaliseerde horloges voor MAN

MAN Trucks

Voor het 60-jarige jubileum van MAN (Sout-Africa) was één van onze klanten op zoek naar een leverancier voor een spoedopdracht voor custom made heren- en dameshorloges met het MAN logo en het jubileumlogo op de wijzerplaat. De uiteindelijke modellen verpakt in een gepersonaliseerde verpakking liegen er ook niet om!

Sfeerfoto horloge met logo en gepersonaliseerde voor Bron

Bron Maritime Moments

Voor het merk Bron, gespecialiseerd in maritieme relatiegeschenken en nautische souvenirs, mogen we al jaren de heren-, dameshorloges en elastische riemen maken voor in de shops bij meerdere cruiseschepen. Mede door het sparren met de eigenaren van dit mooie merk, zijn we tot echt chique producten gekomen met uiteenlopende maritieme looks.

Sfeerfoto gepersonaliseerde horloges in Yale stijl

Yale

Yale is een van de oudste fabrikanten van heftrucks in de wereld (opgericht in 1844). Via een Nederlandse wederverkoper hebben we de exclusieve Chronograaf horloges met logo mogen maken in  Yale stijl met een stainless steel kast en lederen band.